09-11-17

Bouwaanvraag Ots en en milieuaanvraag Colruyt

(vervolg)

Wat de windturbines betreft: momenelel worden de haaientanden voor dit model nog niet gemaakt. Wanneer deze in productie zullen zijn, weet men niet. Wij vroegen de contactgegevens van de producent om een aanmanende brief te zenden vanuit de gemeente. We wachten nog steeds op deze gegevens en hebben dit reeds enkele keren gevraagd. We hopen zeer binnenkort de gegevens te mogen verwachten opdat we de producent kunnen aanmanen om vooruit te gaan met de productie.

Van Lathem Ots: er werd tweemaal samen gezeten met enkele inwoners die meldingen van klachten hadden. De nodige afspraken werden nadien vastgelegd met het bedrijf Van Lathem Ots. Er werd met alle partijen afgesproken dat we binnen een voor iedereen aanvaardbare termijn zullen wachten op de acties die Van Lathem Ots mbt geluid en stof zullen nemen. Nadien zullen we evalueren en indien nodig bijsturen. Alle partijen zijn ervan overtuigd dat de problemen erkend worden en dat er samen voor een oplossing wordt gegaan. Het feit dat na een intense constructieve samenwerking met Interbeton en Amacro eveneens tot een oplossing werd gekomen, steunt ons allen in die overtuiging.

Commentaren

Bij Amacro en Interbeton is het lawaai misschien wel verminderd maar het stof dat men ziet vliegen... daar is nog wat werk aan.

Is dit item ook in behandeling ?

met vriendelijke groeten,
Chris

Gepost door: chris Ecker | 10-11-17

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.